Sve ima svoje svjetlo

Nemoj se čuditi što nurli insanu hoće da ugase svjetlo. Očima naviklim na mrak, svjetlost zadaje bol!

Sve ima svoje svjetlo

Svjetlo Zemlje je Sunce. Svjetlo intelekta je znanje. Svjetlo razuma i duha je vjera. Svjetlo srca je ljubav. U svakom slučaju, sve ima svoje svjetlo koje traži da se pokaže. Upotpunjen čovjek je onaj koji hoda po zemlji, smirenog srca punog ljubavi, u vjeri, razumom obdaren, između krajnosti ovog svijeta.

Sve ima svoje svjetlo. Ništa bez njega nije vidljivo. Ima svjetlo oka, svjetlo razuma, svjetlo u srcu. Postoji svjetlo na putu, iznad glave i u glavi. Sve ima svoj nur. On samo od Boga dolazi. I riječi imaju svjetlo, i svoj izvor odakle one dolaze. Veseli nas svjetlost iz voljenog oka, smirenim čini u odlukama, mir kada se nađe u osvijetljenom srcu. Svjetlo je prijatelj, siguna ruka koje te vodi putem ispravnosti. Sve je svjetlo, i od njega vidljivo, jasno postalo. "Nemoj zaboraviti da tražiš, da te Bog nurli učini."

U svijetu duša, u Ezelu, nije na svakoga palo isto svjetlosti, nūra Njegovog. I onda su duše ovdje prema tome - svjetlo se svjetlošću prepoznaje.

Obični insekt ima svjetlo kao dar i ukras od Stvoritelja. Kakvim li je svjetlom darovan čovjek? U mraku ovog svijeta čovjek nije ostavljen bez svjetla. Nešto je drugo hoće li on upaliti svjetiljku u svome srcu.

Koja je vaša reakcija?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow